На благодійному вечері у Нью-Йорку збирали кошти на відбудову школи на Київщині: скільки зібрали

Після завершення реконструкції школу зможуть відвідувати 300 дітей

Під час благодійного вечора яку організувала платформа United24 та посол проекту Річард Бренсон у Нью-Йорку вдалося зібрати 635 тисяч доларів для відбудови шкіл на Київщині. Проєкт спрямований на відновлення школи в Мар'янівці, яка постраждала під час бойових дій й окупації у березні 2022 року.

Про це повідомляє пресслужба United24.

Наразі в школі навчається 120 дітей дошкільного та шкільного віку з сімох сіл. Зібрані кошти підуть на об'єкт відбудови, реконструкцію та облаштування укриття, а також відновлення даху. Після завершення реконструкції школу зможуть відвідувати 300 дітей.

Дякуємо всім компаніям, які долучилися до збору своїми внесками під час вечері Річарда Бренсона та UNITED24 у Нью-Йорку! Спільними зусиллями ми зібрали 635 000 доларів на відбудову школи в Мар’янівці, де попри серйозні руйнування продовжують навчатися 120 дітей дошкільного та шкільного віку, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у місті Буча на Київщини розпочато реконструкцію багатоповерхового будинку на вулиці Вокзальній за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Вулиця Вокзальна одна з найбільш пошкоджених внаслідок агресії рф.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися