Робота для чоловіків у Києві: ТОП-5 вакансій із зарплатою до 30 тисяч гривень

Де шукати та підбирати вакансії у столиці

У Києві зарплата для чоловіків варіюється і залежить від чисельних чинників. Найнижча середня зарплатня в Києві становить 12 060 гривень. Але загалом, у середньому можна очікувати заробітну плату на рівні близько 16 918  гривень.

"Коментарі" зібрали підбірку популярних у Києві вакансій для чоловіків. 

Менеджер з продажу

В середньому "Менеджер з продажу" в Україні заробляє 23000 грн. Це медіана заробітних плат за даними з 14376 вакансій на Work.ua із заголовком "Менеджер з продажу" і за схожими запитами-синонімами Sales Executive, Sales manager, "Менеджер зі збуту" та ін. за останні 3 місяці. Середня зарплата - 28 тисяч гривень. 

Автоелектрик 

В середньому "Автоелектрик" в Україні заробляє 30 тисяч грн. На Work.ua розміщені вакансії із заголовком "Автоелектрик" і за схожими запитами-синонімами "Інжекторник", "Автоелектронщик", "Автоелектронник". Середня зарплата у Києві на цій вакансії навіть 35 тисяч гривень. 

Водій

В середньому "Водій" в Україні заробляє 22500 грн. Це досить популярні професія, яка нараховує 8631 вакансій на Work.ua із заголовком "Водій" і за схожими запитами-синонімами "Driver", "Шофер", "Trucker" та ін. за останні 3 місяці. Саме у Києві водій у середньому заробляє 25 тисяч гривень. 

Торговий представник 

Це спеціаліст, який займається просуванням товарів на місцях продажу. В залежності від умов, які пропонують компанії, торговим представникам можуть надавати автомобіль або компенсувати витрати на бензин та амортизацію. Крім того, заробітна плата торговельного представника, як правило, перевищує середній рівень. У Києві середня заробітна плата - 27 500 гривень. Усього на сайті розміщено 3475 вакансій, розміщених на Work.ua із заголовком "Торговий представник" і за схожими запитами-синонімами "Sales representative", "Торгівельний агент", "Торгівельний представник".

Логіст 

В середньому "Логіст" в Україні заробляє 22500 грн, у Києві це - 27 тисяч гривень у середньому. За даними з 1690 вакансій, розміщених на Work.ua із заголовком "Логіст" є схожі запити-синоніми "Logistician", "Менеджер з логістики", "Logistic manager". Логіст відповідає за організацію переміщення товару між потрібними місцями, його зберігання на різних етапах та кінцевому призначенні. У цей процес враховуються всі нюанси, які можуть вплинути на якість продукції та її вартість.

Статистика зарплат в Україні

Work.ua зібрало ТОП-100 посад за середньою зарплатою. Найбільше можна заробити у сфері програмування та інформаційних технологій. 


Де шукати роботу

В Україні існує значна кількість веб-ресурсів, які надають важливу інформацію про вакансії, вимоги та можливості для працевлаштування. Усі ці ресурси є доступними, безкоштовними та постійно оновлюються з новими пропозиціями. Декілька з найкращих українських сайтів:

- Rabota.ua;

- Work.ua;

- Layboard.com;

- Djinni.co;

- Dou.ua;

- OLX.ua.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві найбільшу заробітну плату пропонують керівникам вищої ланки, працівникам в сфері нерухомості та ще за кількома спеціальностями.



 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися