Відомо, скільки багатоповерхівок у Бучі відремонтують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

У будинках за кошти Фонду виконують капітальні ремонти

У Бучі на Київщині за фінансуванням Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, розпочали відновлення ще одного багатоповерхового будинку. Це житловий об'єкт на вулиці Енергетиків.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Будинок зазнав значних пошкоджень під час обстрілів та окупації регіону, маючи вибиті вікна та балконні вітражі, а також пошкоджений фасад. За допомогою коштів Фонду в рамках цього проекту заплановано провести капітальний ремонт фасаду. Роботи включають в себе утеплення та фарбування всього периметра будівлі, заміну віконних конструкцій та скління балконів.

Це лише частина великого проекту, в рамках якого планується ремонт 28 багатоповерхових будинків у Бучанському районі, зокрема 6 будинків у місті Буча. Все ремонтується за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Бучі на території Київської області до невпізнання змінили вулицю Вокзальну, де під час початку великої війни було спалено колону російської техніки. Відповідні знімки опублікувала відома журналістка Євгенія Подібна. За її словами, на Вокзальній з'явилися однакові акуратні огорожі, нові фасади, нові дерева, тротуар та дорога без рубців від російської техніки.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися