Кияни просять озвучити станції метро за допомогою штучного інтелекту: причина

Кияни просять повернути голос Київського метро 1990-2018

Кияни просять повернути голос Київського метро 1990-2018. На жаль, диктора Миколи Петренка не стало у 2016 році, тому мешканці Києва пропонують озвучити станції за допомогою штучного інтелекту на основі його голосу. Про це "Коментарям" стало відомо з петиції №12545 на сайті Київради.

"Вважаю зробити доцільним і надалі використовувати голос Київського метро 1990-2018 Миколи Петренка, у якого чудова дикція. Нажаль Миколи Івановича не стало 21 червня 2016, але я пропоную робити озвучування станцій за допомогою штучного інтелекту на його основі! Дякую за вашу підтримку", - написав автор петиції. 

Електронне звернення вже підтримало майже 400 громадян.

Як раніше писали "Коментарі", кияни просять збільшити кількість вуличних урн для сміття у столиці. До міської влади звернулися з проханням стосовно покращення інфраструктури збору сміття у Києві. Автор петиції на сайті Київради наголосив, що в місті є серйозна нестача вуличних урн.

Нагадуємо, що кияни просять подовжити роботу громадського транспорту на півгодини у вечірній час. Автор електронної петиції пропонує Київраді розглянути можливість подовженої роботи громадського транспорту хоча б у п'ятницю та у вихідні дні, коли люди відпочивають, оскільки роботу розважальних закладів продовжили на одну годину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися