Кияни просять подовжити роботу громадського транспорту у вечірній час

Кияни просять подовжити роботу громадського транспорту на 30 хвилин у вечірній час

Кияни просять подовжити роботу громадського транспорту на півгодини у вечірній час, хоча б у п'ятницю, суботу та неділю. Про це "Коментарям" стало відомо з електронної петиції №12512 на сайті Київради.

Автор петиції пропонує Київраді розглянути можливість подовженої роботи громадського транспорту хоча б у п'ятницю та у вихідні дні, коли люди відпочивають, оскільки роботу розважальних закладів продовжили на одну годину.

Автор петиції зазначив, що ввечері у вихідні дні та у п'ятницю громадським транспортом користуються переважно люди молодого та середнього віку, які не мають пільг на проїзд. На думку автора петиції, таким чином створиться додатковий дохід Київському метрополітену та Київпастрансу.

Інтервал руху автор просить встановити у 15- 20 хвилин. На його думку, це достатньо зручно, щоб повернутися додому.

"Я впевнений що це принесе значний додатковий дохід, оскільки наразі ціни на таксі не дешеві, та переважна більшість людей буде повертатися саме на громадському транспорті. Крім того, я вважаю що коли громадській транспорт буде подовжено - то ще більше людей будуть в вихідні дні користуватися розважальними закладами - а це додатковий дохід до Київського бюджету в цілому", - написав автор петиції.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області викрито схему продажу автомобілів, ввезених як гуманітарна допомога для ЗСУ. Керівник волонтерського центру благодійної організації разом зі своєю дружиною та водієм організації організували схему продажу автомобілів, ввезених в Україну як гуманітарна допомога. Зловмисники розміщували оголошення на платформах із продажу автомобілів і продавали їх військовим. Отримавши гроші, вони передавали автомобілі військовим під виглядом гуманітарної допомоги на безоплатній основі.

Нагадуємо, що в Києві до Дня фізичної культури і спорту відкриється "Містечко здоров’я". На локації можна перевірити деякі показники здоров'я та отримати поради щодо корекції способу життя. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися