Що у Києві з повітрям та радіацією: стали відомі результати моніторингу

Стало відомо, який рівень забрудненості повітря та радіаційний фон у Києві

У Києві сьогодні, 1 жовтня, станом на 08:00 рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві середній. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА, передають "Коментарі".

Правий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря – 51 (середній рівень забрудненості).

Радіаційний фон при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,12 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 51 (середній рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою проспект Правди, 64-Г загальний індекс якості повітря – 51 (середній рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою проспект Берестейський, 97 загальний індекс якості повітря – 53 (середній рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Китаївська, 22 загальний індекс якості повітря – 49 (низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

Лівий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 55 (середній рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,10 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 53 (середній рівень забрудненості). 

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Як раніше писали "Коментарі", у Бучі порушник облив фарбою мурал американських художників. Він пояснив свої дії тим, що йому не сподобалась картина. До поліції звернулися місцеві жителі та повідомили про пошкодження мурала на стіні будинку культури. Мурал створили художники із США. За кілька годин правоохоронці розшукали порушника. Ним виявився 26-річний місцевий мешканець.

Нагадуємо, що столичні поліцейські викрили посадовця, який отримав хабар. Фігурант обіцяв гарантувати вирішення питань у сфері охорони праці, уникнення майбутніх інспекційних перевірок і складання адміністративних матеріалів в обмін на гроші. Зловмисником виявився 36-річний головний державний інспектор відділу з питань безпеки праці північного напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися