У Київській області зводять новий міст: як зміниться проїзд транспорту

В Ірпені на території Київської області триває будівництво нового мосту на Гостомельському шосе — йдеться про роботи з капітального ремонту

В Ірпені на території Київської області триває будівництво нового мосту на Гостомельському шосе — йдеться про роботи з капітального ремонту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Ірпеня Олександром Маркушиним.

За його словами, за місяць робіт будівельники провели демонтаж старого асфальтобетонного покриття, старих бортів та тротуарів, опор освітлення та електромережі, пошкоджених елементів мосту.

Також там частково замінили старі плити перекриття, розпочали облаштування тротуарів та дощової каналізації з дощоприймачами та оглядовими колодязями та завершили підготовку до монтажу нових балок перекриття мосту. Кінцевий термін завершення всіх робіт залишається без змін – кінець цього року.

Нагадаємо, що в українській столиці радикально змінять проїзд у громадському транспорті — з наступного літа у всьому рухомому складі обов'язково включатимуть кондиціонери. Про це стало відомо із відповідного рішення Київської міської державної адміністрації у відповідь на петицію місцевих мешканців.

У червні на сайті Київради активісти зареєстрували петицію про те, щоб у міському транспорті влітку включали кондиціонери.

Автори ініціативи запропонували зобов'язати "Київпастранс" включати кондиціонери для пасажирів для комфортної та безпечної поїздки. 4 вересня у КМДА підтримали цю петицію.

Там зазначили, що до кінця 2023 року планується придбати 8 нових одиниць громадського транспорту, обладнаних кондиціонерами.

Читайте также