Під стінами КМДА зібрався мітинг: що вимагають кияни (ФОТО)

Біля КМДА відбулася акція протесту

Під стінами КМДА зібрався мітинг. Про це повідомляє кореспондент Суспільного, передають "Коментарі".

У суботу, 7 жовтня, біля Київської міської державної адміністрації відбулася акція протесту проти нецільового використання коштів зі столичного бюджету.

Учасники мітингу висловлювали своє незадоволення щодо фінансування ремонтів інфраструктурних об'єктів і закликали підтримувати Збройні сили.

Захід зібрав понад 100 учасників, які стояли під парасольками через дощ, тримаючи плакати з написами: "Мої податки на ЗСУ, а не на бруківку", "Наші податки — на нашу армію". Також люди вигукували гасла: "Гроші на ЗСУ!" та "Влада, працюй!".

Нагадуємо, що столичні оперативники затримали колаборанта, який малював російські прапори в парку в Харківській області. Після скоєння правопорушення чоловік почав переховуватися від правоохоронців. Завдяки спільним діям поліції Харківщини та Києва, порушника було виявлено в столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ростік

7 жовтня 2023, 16:32

Зе-тітушки, найняті зермаками.

андрей

7 жовтня 2023, 16:15

Обратно студентов нагнали!

анатолій

7 жовтня 2023, 16:14

На Оболоні добудовується частина Київської Окружної дороги, яка сьогодні потрібна тільки майбутнім забудовникам нового ЖК, але будує її уряд, а не КМДА, тому для оцієї шушери це не цікаво. А могли б прийти і до будинку уряду, якби їх справді цікавили нераціональні витрати грошей чиновниками.

анатолій

7 жовтня 2023, 16:05

А оце проплачене бидло не хоче перейти до будівлі МВС і поцікавитись навіщо вони закупили замість дронів 95 ть автозаків? Найогидніше те що продається молодь, але з іншої сторони, оця демонстрація продажності завтра цим дурам вилізе боком, адже зелене шобло скоро піде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися