Зеленський дав звання генерала одному з головних силовиків Київської області

Президент України Володимир Зеленський надав звання бригадного генерала начальнику Головного управління Служби безпеки України в Києві та області Артему Бондаренку

Президент України Володимир Зеленський надав звання бригадного генерала начальнику Головного управління Служби безпеки України в Києві та області Артему Бондаренку. Про це стало відомо з відповідного указу, опублікованого на офіційному сайті глави держави.

Відомо, що у каз президента вийшов 29 вересня. Раніше Бондаренко обіймав посаду начальника Управління СБУ у Львівській області, проте у серпні 2022 року Володимир Зеленський змінив місце роботи чиновника.

Артем Бондаренко пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника регіонального Управління Служби безпеки України. За значні особисті внески у зміцненні обороноздатності Української держави, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання службових обов'язків та високий професіоналізм нагороджено медалями.

Нагадаємо, що в українській столиці незабаром почне працювати найновіша система оповіщення про ракетні удари, яку передав Ізраїль. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав посол України в Єрусалимі Євген Корнійчук журналістам місцевого видання БЖ.

За його словами, після подолання всіх технічних моментів, елементи системи почали тестувати у Києві. Фахівці зі співпраці з ізраїльською стороною проробили копітку роботу, і система почне повноцінно працювати у Києві вже найближчим часом. Він зазначив, що ця система зможе "чітко прогнозувати, куди націлена та чи інша загроза з повітря".

Йдеться виключно про програмний продукт. Система, яка зможе чітко прогнозувати, куди спрямована та чи інша загроза з повітря. Жодного відношення до протиповітряної оборони немає і технічно не може мати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися