У Київській області масово перевірятимуть машини та документи: деталі

У Бориспільському районі на території Київської області з 9 жовтня та наступні кілька днів перевірятимуть автомобілі, документи, а також перекриватимуть рух транспорту

У Бориспільському районі на території Київської області з 9 жовтня та наступні кілька днів перевірятимуть автомобілі, документи, а також перекриватимуть рух транспорту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого головою Бориспільської районної державної адміністрації Русланом Дяченком.

За його словами, з 9 жовтня протягом кількох днів військові та представники правоохоронних органів будуть проводити на території Бориспільського району планові заходи безпеки.

Таким чином, в окремих населених пунктах можуть тимчасово обмежувати рух транспортних засобів та пішоходів, а також перевіряти документи. Жителям нагадали про заборону зйомки та фотофіксації техніки та військових. Усі дії відбуватимуться у рамках чинного законодавства.

Нагадаємо, що в українській столиці незабаром почне працювати найновіша система оповіщення про ракетні удари, яку передав Ізраїль. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав посол України в Єрусалимі Євген Корнійчук журналістам місцевого видання БЖ.

За його словами, після подолання всіх технічних моментів, елементи системи почали тестувати у Києві. Фахівці зі співпраці з ізраїльською стороною проробили копітку роботу, і система почне повноцінно працювати у Києві вже найближчим часом. Він зазначив, що ця система зможе "чітко прогнозувати, куди націлена та чи інша загроза з повітря".

Йдеться виключно про програмний продукт. Система, яка зможе чітко прогнозувати, куди спрямована та чи інша загроза з повітря. Жодного відношення до протиповітряної оборони немає і технічно не може мати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися