У КМДА пообіцяли нібито незабаром відкрити Подільсько-Воскресенський міст

У Київській міській державній адміністрації пообіцяли відкрити рух на Подільсько-Воскресенському мосту нібито "найближчими тижнями"

У Київській міській державній адміністрації пообіцяли відкрити рух на Подільсько-Воскресенському мосту нібито "найближчими тижнями". Про це стало відомо із повідомлення місцевого комунального телеканалу "Київ 24".

За словами чиновників, роботи вже закінчуються і в найближчі тижні рух мостом має бути відкритим. Йдеться про першу чергу переправи.

Нагадаємо, що у Києві генпідрядник постав перед судом слідом за замовником через розкрадання 6 млн грн на підводних роботах під час будівництва Подільського мосту. Прокурори   направили до суду обвинувальний акт за фактом присвоєння бюджетних коштів у особливо великих розмірах. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За даними слідства, йдеться про роботи з очищення металоконструкцій від обростання на глибині 12-20 метрів із залученням водолазної станції. Правоохоронці оглянули будівництво мосту із залученням експертів та водолазів.

Експерти дійшли висновку, що документально не знайшли підтвердження, що роботи на суму 6 млн. грн. були виконані. Раніше за вказаним фактом до суду направили обвинувальний акт щодо директора КП "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд м. Києва".

Посадовцям також було оголошено звинувачення у справі завищення вартості оренди машин та обладнання на суму 104 мільярди гривень, завищення вартості робіт із використанням найманого обладнання на 36 мільйонів гривень. Також було завищення вартості робіт із фарбування прогонових плит Подільського мосту на 2 мільйони гривень.

Досудове розслідування інших фактів протиправної діяльності під час здійснення будівництва Подільського мостового переходу через Дніпро у м. Києві продовжується.

Джерело: https://kyiv24.news


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися