У Київській області змінили графік осінніх канікул: подробиці

У Переяславській громаді на території Київської області змінили графік осінніх канікул у школах

У Переяславській громаді на території Київської області змінили графік осінніх канікул у школах — школярі не підуть на осінні канікули, а зимові продовжуватимуться довше. Про це стало відомо із коментаря начальника відділу освіти Переяславської міської ради Петра Ярмоленка виданню Proslav.

За його словами, поки що дозволяє безпека та енергетична ситуація, в громаді максимально проводитимуть навчання. Отже, зимові канікули триватимуть три, а, можливо, чотири тижні. Для першокласників передбачено додаткові канікули. Зазвичай їх планували на лютий, але цього року буде поставлено тоді, коли мали осінні – з 23 по 27 жовтня. Це не остаточно, все залежить від ситуації в області.

Отже, осінні канікули, заплановані на період з 23 по 27 жовтня, скасували. Зимові канікули, попередньо, продовжаться з 25 грудня 2023 року по 19 січня 2024 року.

Нагадаємо, що в українській столиці незабаром почне працювати найновіша система оповіщення про ракетні удари, яку передав Ізраїль. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав посол України в Єрусалимі Євген Корнійчук журналістам місцевого видання БЖ.

За його словами, після подолання всіх технічних моментів, елементи системи почали тестувати у Києві. Фахівці зі співпраці з ізраїльською стороною проробили копітку роботу, і система почне повноцінно працювати у Києві вже найближчим часом. Він зазначив, що ця система зможе "чітко прогнозувати, куди націлена та чи інша загроза з повітря".

Йдеться виключно про програмний продукт. Система, яка зможе чітко прогнозувати, куди спрямована та чи інша загроза з повітря. Жодного відношення до протиповітряної оборони немає і технічно не може мати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Костыль

12 жовтня 2023, 11:20

1

OBZ

11 жовтня 2023, 10:35

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom//////////////////////////////////////////////////////// У Брюсселі розпочався новий “Рамштайн”.............Глава Міноборони Бельгії анонсувала відправку F-16 в Україну............BRIUSSEL''===ETO SPASITEL'' VSEX LIUDEI VSEX STRAN I NARODOV OT BED I STRADANII===LIUDI PREODOLEVAIA VARVARSKOE BUTIE DOLSHNU PRIVUKAT'' K TOMU BLAGU CHTO BRIUSSEL'' IAVLIAETSIA STOLITSEI VSEX STRAN I NARODOV.........SPASTIS'' NA 100=STO PROTSENTOV OT NASIL''STVENNOI SMERTI NA ETOI SLOSHNOI DLIA PROGRESSA PLANETE NEVOZMOSHNO NO OBEZOPASIT'' SEBIA MAKSIMAL''NO OT SIL ABSOLIUTNOGO ZLA CHELOVECHESTVO DOLSHNO...........BEL''GIIA===IDEAL''NAIA NEBOL''SHAIA STRANA DLIA REALIZATSUI DEMOKRATICHESKIX GUMANISTICHESKIX IDEALOV OB''EDINIAIUSHIX I GARMONICHNO RAZVIVAIUSHIX CHELOVECHESTVO........США мають достатньо ресурсів, щоб одночасно надавати допомогу як Україні, так і Ізраїлю. Про це заявив радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван, повідомляє “Голос Америки”..............Сьогодні США оголосять про виділення нового пакету військової допомоги для України. До нього, зокрема, увійдуть снаряди для HIMARS..............INTEGRATSUIA AMERIKANSKOGO NARODA V BRIUSSEL''===ETO OGROMNUI PROGRESSIVNUI PRORUV RODA CHELOVECHESKOGO OBRETAIUSHEGO MONOPOLIARNUE ISTINNO TSUVILIZATSUONNUE UPRAVLENCHESKIE VSEMIRNUE USTOI.........BRIUSSEL''SKII BLOK DEMOKRATICHNUX ZAPADNUX STRAN DOLSHEN BUT'' EDIN I VSESTORONNE RAZVIT RADI REALIZATSUI UNICHTOSHENIIA AZIATSKOI RUSSKO=IRANSKO=KITAISKOI DIKTATURU VREDIASHEI NARODAM AZII OBRESTI BRIUSSEL''SKIE CHELOVEKOLIUBIVUE SOSTRADATEL''NUE AL''TRUISTICHNUE IDEALU..........LIKVIDATSUIA OPASNUX RESHUMOV V ROSSII BELORUSSII PALESTINE LIVANE IRANE KITAE IAVLIAETSIA =AL''FOI I OMEGOI= USILII PROGRESSIVNOGO CHELOVECHESTVA.........DEOKKUPATSUIA UKRAINU I VREMENNAIA OKKUPATSUIA PALESTINU IAVLIAETSIA MOSHNUM UDAROM PO SILAM ABSOLIUTNOGO ZLA..........==========URSULA FON DER LIAEN KAIA KALLAS METTE FREDERIKSEN MAIA SANDU DALIA GRIBAUSKAITE ELENA ZELENSKAIA SHOZEP BORREL'' DSHOZEF BAIDEN DSHASTIN TRIUDO RISHU SUNAK BORIS DSHONSON EMMANUEL'' MAKRON OLAF SHOL''TS GITANAS NAUSEDA ANDSHEI DUDA DONAL''D TUSK PEDRO SANCHES UL''F KRISTERSSON KLAUS IOXANIS VLADIMIR ZELENSKII===SPASITELI CHELOVECHESTVA OT SIL ABSOLIUTNOGO RASHUSTKOGO AVTORITARNOGO ZLA............

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися