Осінні канікули у школах Києва: названі точні дати відпочинку дітей

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли у школах української столиці заплановано осінні канікули

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли у школах української столиці заплановано осінні канікули. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМДА на її ресурсах.

За словами чиновників, перший семестр у школах триватиме до 22 грудня. Другий семестр стартує 8 січня 2024 року та закінчиться 31 травня.

Зазначається, що осінні канікули заплановані з 23 до 29 жовтня. Зимові – з 23 грудня до 7 січня, весняні – з 25 по 31 березня 2024 року.

Нагадаємо, що у Переяславській громаді на території Київської області змінили графік осінніх канікул у школах — школярі не підуть на осінні канікули, а зимові продовжуватимуться довше. Про це стало відомо із коментаря начальника відділу освіти Переяславської міської ради Петра Ярмоленка виданню Proslav.

За його словами, поки що дозволяє безпека та енергетична ситуація, в громаді максимально проводитимуть навчання. Отже, зимові канікули триватимуть три, а, можливо, чотири тижні. Для першокласників передбачено додаткові канікули. Зазвичай їх планували на лютий, але цього року буде поставлено тоді, коли мали осінні – з 23 по 27 жовтня. Це не остаточно, все залежить від ситуації в області.

Отже, зараз осінні канікули, заплановані на період з 23 по 27 жовтня, скасували. Зимові канікули, попередньо, продовжаться з 25 грудня 2023 року по 19 січня 2024 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися