У Києві почнуть строгіше карати за повторне самовільне розміщення рекламних вивісок

На думку посадовців, такі зміни стимулюватимуть суб’єктів господарювання розміщувати конструкції за правилами

В місті Києві розглядають можливість застосування більш суворих санкцій за повторне незаконне розміщення рекламних вивісок.

Про це повідомляє пресслужба Управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації (КМДА) та комунальне підприємство (КП) "Київреклама".

Як показано в повідомленнях, ця ініціатива є частиною проекту зі змінами до Порядку розміщення рекламних вивісок у місті Києві. Представники Управління з реклами при КМДА додали, що на цей час проект перебуває на етапі розгляду та проходить експертну оцінку у відповідних комісіях Київської міської держадміністрації.

Якщо Київська міська рада проголосує за прийняття змін, тоді, у разі повторного розміщення такої вивіски відшкодовуються власником у п’ятикратному розмірі. 

Такі зміни стимулюватимуть суб’єктів господарювання розміщувати конструкції за правилами та не допускати повторного порушення, а також сприятимуть зменшенню додаткового навантаження як на Управління в частині оформлення та направлення повторної вимоги, так і на КП "Київреклама", що полягає в витрачанні трудових та матеріальних ресурсів на повторний демонтаж, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що прибирання стихійних сміттєзвалищ з території Гостомельської громади триває. За даними відомства, стихійні сміттєзвалища наразі прибирають у селі Горенка.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися