У Київській області прибирають стихійні сміттєзвалища (ФОТО)

Де вже зачистили територію

Прибирання стихійних сміттєзвалищ з території Гостомельської громади триває. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

За даними відомства, стихійні сміттєзвалища наразі прибирають у селі Горенка. Роботи виконують працівники комунального підприємства УЖКГ "Гостомель". Тривають роботи з розчищення та вивезення стихійних сміттєзвалищ з території Гостомельської громади.

"Наголошуємо на відповідальному ставленні до утилізації сміття! Зробимо громаду чистою!" — закликали у Гостомельській селищній військовій адміністрації.

Оприлюднені фото виконаних робіт.

Нагадаємо, відновлення селища Гостомель активно триває. Заплановані нові адреси демонтажних робіт зруйнованих війною житлових будинків найближчим часом. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Чернігівській області почалася відбудова важливого для Київської області мосту. Відбудовують шляхопровід поблизу Ніжина. Його відновлення дозволить забезпечити транспортне сполучення центральних районів Чернігівщини з громадами області, а також із Київською та Сумською областями. Це розвантажить місцеві дороги від транзиту вантажного та пасажирського транспорту. Від часу деокупації Чернігівської області проїзду тут немає, весь транспорт змушений користуватися об’їзними дорогами. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також, як мости в Києві руйнуються, як мости у Києві будуються, та хто на цьому заробляє.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися