У Києві перекрили рух на Хрещатику

У Києві на Хрещатику сьогодні частково обмежать рух транспорту через проведення поточних ремонтних робіт. Обмеження руху діятиме до 17-00 5 травня. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що на центральній вулиці столиці зараз проходять роботи з поточного ремонту дорожнього покриття. Роботи проводяться по всій довжині вулиці. Ремонт планують виконати до вечірнього годину-пік, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час ремонту рух транспорту буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь попросили вибачення за можливі незручності.

Довідка: в березні 2021 року в КМДА повідомляли, що роботи з капітального ремонту Хрещатика можуть перенести на кінець 2021 року або на 2022 рік. Причиною перенесення назвали брак бюджетних коштів для проведення капремонту.

У Департаменті транспортної інфраструктури КМДА повідомляли, що проект капітальної реконструкції Хрещатика готовий і пройшов державну експертизу. Всі підготовчі процедури, зокрема проведення тендеру і вибір генерального підрядника, займуть кілька місяців. Виходячи з цього, ремонтні роботи можуть початися не раніше вересня 2021 року.

Також повідомлялося, що попри плани щодо можливого старту капремонту Хрещатика в вересні 2021 року ремонтні роботи, швидше за все, перенесуть на 2022 рік через брак коштів в міському бюджеті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з початку 2021 років Київ недоотримав 2,5 мільярда гривень через карантин.

Читайте також про капітальний ремонт двох мостів у Києві.

Джерело: https://t.me/kyiv_traffic


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися