Стало відомо коли розпочнуться осінні канікули для столичних школярів

Під час канікул для школярів у навчальних закладах буде організовано гурткову роботу

Канікули осіннього сезону для учнів Києва розпочнуться 23 жовтня та триватимуть до 29 жовтня включно. Поки немає обґрунтованих причин для їх зміни.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Відповідно до рекомендованої структури навчального року, з 23 жовтня в Києві для школярів розпочнуться осінні канікули. Причин для їх перенесення наразі немає. До початку канікул заклади освіти Києва продовжать роботу в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій у разі оголошення повітряної тривоги до початку навчання, – заявив Валентин Мондриївський.

Відзначається, що під час канікул для школярів у навчальних закладах буде організовано гурткову роботу та додаткові заняття з різних предметів для компенсації навчального процесу. Для вчителів міста підготували низку онлайн-семінарів та навчальних заходів з психологічної підтримки учасників освітнього процесу та підвищення їх професійної майстерності.

Заклади дошкільної освіти та позашкілля столиці під час канікул продовжать роботу у форматі, у якому працюють наразі.

Зазначимо, що з 10 жовтня столиця розпочала підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури – лікарні, школи, садки, – за заявками їхніх керівників.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що під час благодійного вечора яку організувала платформа United24 та посол проекту Річард Бренсон у Нью-Йорку вдалося зібрати 635 тисяч доларів для відбудови шкіл на Київщині.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися