Кличко розповів, як будуть працювати кладовища в поминальні дні

Міський голова столиці Віталій Кличко розповів про режим роботи київських кладовищ під час поминальних днів. Він заявив, що міська влада розробила спеціальних графік для відвідування могил близьких під час карантину. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За його словами, місто розробило спеціальний графік для відвідування кладовищ. Також мер зазначив, що до кладовищ будуть запущені спеціальні додаткові автобуси, графік яких буде опублікований пізніше. Кличко також підкреслив, що біля кладовищ виставлять додаткові патрулі поліції і Муніципальної охорони, які будуть стежити за дотриманням карантинних обмежень.

Поминальні дні будуть проходити з 9 по 12 травня. 9 травня вони проходитимуть на наступних кладовищах: Пироговське, Корчуватське, Мішоловске, Чапаєвське, Північне, Лісове, Пуща-Водицьке, Меморіал на могилі Невідомого солдата в Парку Вічної Слави, Південне, Святошинське, Братське, Михайлівське, Солом'янське, Совське, Шулявський, Військове, Старообрядницьке, а також кладовище Державного історико-меморіального Лук'янівського заповідника.

10 травня буде працювати Дарницьке, Позняківське, Бортничанське, Вигурівський, Троєщинське, Звіренецкое, Куренівське, Жулянське і Біличанське кладовища. 11 травня буде працювати Байкове, Биківнянське кладовища і Київський крематорій, а 12 травня можна відвідати Міське кладовище.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві підлітки почали курити в церкві.

Читайте також про нове сміттєзвалище на Позняках.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися