У центрі Києва на два дні перекриють рух через візит держсекретаря США

У Києві попередили про можливі обмеження руху транспорту через приїзд в Україну держсекретаря США Ентоні Блінкена з робочим візитом. Про це повідомили в прес-службі Управління державної охорони України.

Повідомляється, що під час візиту Блінкена в центрі Києва можуть частково обмежувати рух транспорту 5 і 6 травня. В Управлінні держохорони зазначили, що перекриття руху будуть пов'язані з заходами щодо забезпечення безпеки американського держсекретаря.

Незначні обмеження під час візиту Блінкена відбуватимуться на окремих вулицях центральної частини столиці.

Довідка: візит Ентоні Блінкена в Україні присвячений обговоренню тем безпеки і економіки України. Повідомлялося, що держсекретар США планує обговорити з українським керівництвом російську агресію проти нашої країни, а також зустрітися з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем і предстоятелем ПЦУ Єпіфаній.

Разом з Блінкеном до Києва приїде також і заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд. Також повідомлялося про те, що Блінкен повинен відвідати нашу країну напередодні зустрічі президента США Джо Байдена і президента Росії Володимира Путіна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кличко розповів, коли відкриють Подільсько-Воскресенський міст і добудують метро на Троєщину.

Читайте також про те, що в Києві на Подолі дівчата почали курити в церкві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися