У Київській області розпочнуть дуже важливе будівництво: подробиці

У Кагарлику на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво — йдеться про зведення Алеї Слави Героїв

У Кагарлику на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво — йдеться про зведення Алеї Слави Героїв, відповідне рішення було ухвалено у місцевій міській раді. Про це стало відомо з матеріалу, опублікованого на порталі Кагарлик.City.

Відомо, що більшість городян проголосували за розміщення меморіалу біля головної адмінбудівлі міської ради на місці стендів.

Мер Олександр Панюта доручив своєму заступнику підготувати до наступної сесії міської ради різні варіанти проектів Алеї Слави Героїв із урахуванням уже затвердженого місця її облаштування.

Нагадаємо, що в українській столиці незабаром почне працювати найновіша система оповіщення про ракетні удари, яку передав Ізраїль. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав посол України в Єрусалимі Євген Корнійчук журналістам місцевого видання БЖ.

За його словами, після подолання всіх технічних моментів елементи системи почали тестувати у Києві. Фахівці зі співпраці з ізраїльською стороною проробили копітку роботу, і система почне повноцінно працювати у Києві вже найближчим часом. Він зазначив, що ця система зможе "чітко прогнозувати, куди націлена та чи інша загроза з повітря".

Йдеться виключно про програмний продукт. Система, яка зможе чітко прогнозувати, куди спрямована та чи інша загроза з повітря. Жодного відношення до протиповітряної оборони немає і технічно не може мати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися