У Київській області призначили одного з найголовніших силовиків: деталі

На території Київської області призначили одного з найголовніших силовиків регіону – йдеться про нового заступника начальника Головного управління Національної поліції, яким став Ростислав Горбач

На території Київської області призначили одного із найголовніших силовиків регіону — йдеться про нового заступника начальника Головного управління Національної поліції, яким став Ростислав Горбач. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Нацполіції.

За словами правоохоронців, призначено нового заступника керівника – начальника кримінальної поліції полковника поліції Горбача Ростислава Станіславовича.

Свою службу у правоохоронних органах Горбач розпочав у 2000 році, вступивши до Національної академії внутрішніх справ. Після здобуття освіти працював у підрозділах карного розшуку Київської області та Києва. Також має великий досвід роботи на керівних посадах. Нещодавно працював начальником кримінальної поліції у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський надав звання бригадного генерала начальнику Головного управління Служби безпеки України в Києві та області Артему Бондаренко. Про це стало відомо з відповідного указу, опублікованого на офіційному сайті глави держави.

Відомо, що у каз президента вийшов 29 вересня. Раніше Бондаренко обіймав посаду начальника Управління СБУ у Львівській області, проте у серпні 2022 року Володимир Зеленський змінив місце роботи чиновника.

Артем Бондаренко пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника регіонального Управління Служби безпеки України. За значні особисті внески у зміцненні обороноздатності Української держави, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання службових обов'язків та високий професіоналізм нагороджено медалями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися