У Київській області почали надавати безкоштовну послугу: як отримати

У Михайлівці-Рубежівці на території Київської області почали надавати безкоштовну послугу – йдеться про психологічну допомогу для місцевих жителів

У Михайлівці-Рубежівці на території Київської області почали надавати безкоштовну послугу — йдеться про психологічну допомогу місцевим жителям. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Ірпінської міської ради.

За словами чиновників, створена перша група за програмою "Зцілення душі і тіла", програма навчання медицині психіки та тіла (медитаційна практика).

В даний час триває набір на групові заняття: 8 зустрічей на тиждень, тривалістю 2 години.

Записатися на заняття (індивідуальні чи групові) можна за номером: 0668235405.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський надав звання бригадного генерала начальнику Головного управління Служби безпеки України в Києві та області Артему Бондаренко. Про це стало відомо з відповідного указу, опублікованого на офіційному сайті глави держави.

Відомо, що у каз президента вийшов 29 вересня. Раніше Бондаренко обіймав посаду начальника Управління СБУ у Львівській області, проте у серпні 2022 року Володимир Зеленський змінив місце роботи чиновника.

Артем Бондаренко пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника регіонального Управління Служби безпеки України. За значні особисті внески у зміцненні обороноздатності Української держави, мужність, виявлену під час бойових дій, зразкове виконання службових обов'язків та високий професіоналізм нагороджено медалями.


Джерело: https://t.me/newsimr/15237


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися