У Києві впровадили революційне нововведення у транспорті: деталі

В українській столиці впровадили революційне нововведення у громадському транспорті — йдеться про київську міську електричку

В українській столиці впровадили революційне нововведення у громадському транспорті — йдеться про київську міську електричку, розклад якої з'явився у додатку Київ Цифрової. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою додатку.

Відомо, що з танції та розклад курсування з'явилися у розділі "Рух транспорту" у Києві Цифровому.

Тому, користуючись кільцевою електричкою, можна значно зберегти свій час, а оплатити проїзд є можливість прямо в додатку: Виберіть "Купити QR" - "Кільцева електричка", виберіть кількість одноденних квитків і спосіб оплати, натисніть "купити".

Квиток на електричку дійсний до кінця доби, тому можна придбати його заздалегідь і без пробок біля терміналів.

Нагадаємо, що в українській столиці з 4 жовтня кардинально змінили спосіб оплати проїзду у громадському транспорті — йдеться про систему списування грошей під час оплати за проїзд банківською карткою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікували у прес-службі додатку Київ Цифрової.

При сплаті проїзду банківською карткою кожні два платежі об'єднуватимуться. Тобто, якщо ви сплачуєте проїзд за коштами з пластикової банківської картки, Apple Pay або Google Pay, оплата списується за кожні дві подорожі протягом дня.

Якщо сплатити проїзд банківською картою лише один раз, тоді сплата спишеться наприкінці дня – після 21:00.


Читайте также