На Київщині директор паливної компанії хотів "сховати" від держави понад 10 мільйонів гривень

Керівнику компанії було повідомлено про підозру

В Київській області правоохоронці викрили підприємця, який уникав від сплати акцизного податку під час продажу нафтопродуктів. Підприємці реалізували певну кількість пального за готівку, при цьому не реєстрували ці операції у фінансовій звітності.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Керівнику компанії було повідомлено про підозру і компанія вже відшкодувала державному бюджету суму в 10 мільйонів гривень.

За даними слідства, з метою ухилення від сплати податків, комерційний директор в податковій звітності неправомірно вказав, що перемістив паливно-мастильні матеріали компанії на спецсклад для зберігання, а фактично реалізував їх.

Наразі в межах кримінального провадження комерційному директору повідомлено про підозру за фактом ухилення від сплати податків. В ході слідства заборговані державі кошти сплачено в повному обсязі. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві високопосадовцю ДСНС, який "забув" вказати в декларації майно дружини на десятки млн гривень повідомили про підозру. Він кілька років не декларував майно дружини на майже 13 мільйонів гривень.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися