Громаду на Київщині відобразять у моделі 3D: подробиці

У Бучанській громаді з‘явиться цифрове просторове планування

Цифрове просторове планування для Бучанської громади розробляється Міністерством навколишнього середовища Литви. Про це повідомляє мер Бучі Анатолій Федорук, передають "Коментарі".

Всю громаду відобразять у тривимірній моделі, що дозволить глобально оцінити містобудівну ситуацію в регіоні та забезпечити належний моніторинг для нового будівництва. 

Проект реалізується Агенцією розвитку будівельного сектору Литовської Республіки. Меморандум про це підписав міністр Сімонас Гентвілас під час онлайн-зустрічі. 

Цей процес займе принаймні рік для завершення збору всіх необхідних даних щодо кожного об'єкту. В результаті з'явиться докладна база містобудування та господарювання громади. 

Поки інформація буде призначеною для внутрішнього використання відділу Архітектури, з огляду на потенційну загрозу від ворога. Відкрити ці дані для всіх мешканців Бучанської громади сподіваються у майбутньому.

Як раніше писали "Коментарі", у Макарівській громаді на Київщині створили "Чудо-містечко" з наданням підтримки найбільш вразливим літнім переселенцям, які постраждали внаслідок війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися