У Київській області дешево нададуть важливу послугу: названо ціну

У Миронівці на території Київської області дешево нададуть важливу послугу — йдеться про вакцинацію свійських тварин

У Миронівці на території Київської області дешево нададуть важливу послугу — йдеться про вакцинацію свійських тварин. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Миронівської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, 24 жовтня проводитиметься щеплення свійських тварин (котів та собак) проти сказу. Щеплення проводитимуть у мікрорайоні "Новоукраїнка".

Вартість послуги: 19 грн. 16 копійок.

Нагадаємо, що в Ірпені на території Київської області можуть з'явитись новітні електронні автобуси для перевезення пасажирів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Ірпеня Олександром Маркушиним у соціальних мережах.

За його словами, GIZ Ukraine відкриє проектний офіс в Ірпені та надасть експертів, які навчатимуть наших фахівців подаватись на міжнародні гранти для розвитку громади та виграватимуть їх.

Крім того, у GIZ думають, як забезпечити абсолютно всю соціальну інфраструктуру альтернативними джерелами живлення, а саме сонячними панелями. Також розглядається можливість надання місту електробусів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися