Стало відомо скільки киян вважають, що Україна переможе Росію у війні

Опитано 805 респондентів, що мешкають у всіх районах столиці

За дослідженнями, проведеними серед мешканців Києва, велика більшість вважає, що Україна може перемогти у війні проти Росії. Понад половина респондентів вважає, що війна триватиме понад рік.

Про це йдеться у соціологічному опитуванні Київського міжнародного інституту соціології

На запитання, хто переможе у війні з росіянами 91% киян відповіли, що переможе Україна. Зокрема, 74% безумовно в цьому переконані. Лише 1% респондентів вважають, що переможе Росія. 

За результатами опитування, більшість  респондентів, а саме 55%, припускають, що війна триватиме ще принаймні рік. Ще 25% вважають, що війна може завершитися від пів року до року, і лише 4% очікують завершення війни в найближчі місяці.

Упродовж 12-16 жовтня 2023 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування громадської думки мешканців м. Київ. Методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів (з подальшим статистичним зважуванням) опитано 805 респондентів, що мешкають у всіх районах столиці. Опитування проводилося з дорослими (у віці 18 років і старше) мешканцями столиці, які на  момент опитування проживали і були зареєстровані в м. Київ.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що російські окупанти мають достатньо зброї для можливих масових атак на Україну. Ця ситуація підкреслює необхідність посилення засобів протиповітряної оборони в Україні та підтримку від союзників і партнерів у цьому плані.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися