У Києві дві "ворожки начаклували" собі на вирок

Жінки відволікали жертв і обкрадали

У Києві до 7 років ув’язнення засудили двох "ворожок", які промишляли на столичній парковці. Жінки відволікали жертв та крали гроші. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Прокурор у суді підтвердив, що дві жінки, які зупинилися на паркувальному майданчику одного з гіпермаркетів у Києві, помітили незнайомого чоловіка, який перебував у салоні автомобіля. Розподіливши ролі, ці жінки наблизилися до водія, представились ворожками, та запропонували провести "пророцтво" щодо його майбутнього.

Під час того, як одна з "ворожок" відволікала потерпілого, інша жінка швидко вихопила 1000 гривень із його рук, після чого разом зі спільницею втекла з місця вчинення злочину. Оперативні служби швидко встановили та затримали зловмисницю. Виявилося, що обидві жінки є мешканками Київщини, і одна з ними має судимість за майнові правопорушення.

Вироком Святошинського районного суду м. Києва обох обвинувачених визнано винуватими у вчиненні інкримінованого правопорушення та засуджено кожну до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві викрили аферистів, які незаконно захопили квартири двох померлих мешканців міста. В результаті виявилося, що чоловік у віці 52 років та жінка у віці 58 років заволоділи чужим майном, підробивши документи на дві квартири.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися