У Київській області заплановано масштабне відключення води: графік

У Ворзелі на території Київської області 25 жовтня заплановано масштабне відключення водопостачання

У Ворзелі на території Київської області 25 жовтня заплановано масштабне відключення водопостачання – причиною стане проведення планових ремонтів на водопроводі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Бучасервіс".

За словами комунальників, через проведення цих робіт на вулицях Бориса Лятошинського та Затишної буде відсутнє водопостачання. Орієнтовний термін виконання робіт: з 09.00 до 15.00 25 жовтня.

Мешканців просять підготуватися та у разі потреби зробити запаси води.

Нагадаємо, що в компанії "Київгаз" зробили важливу заяву для мешканців української столиці щодо опалення - йдеться про прохання не опалювати свої квартири газовими плитами. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами газовиків, використовувати газову плиту для будь-яких цілей, за винятком приготування їжі, заборонено. Незважаючи на те, що інтернет рясніє заголовками про дешеві та легкі способи обігріти квартиру газовими конфорками, це становить велику загрозу.

Як пояснюють фахівці, по-перше, можливе отруєння чадним газом. При використанні газової плити для обігріву, особливо в холодну пору року, вікна щільно закривають. Ще часто включають усі конфорки та духовку на повну потужність. У такому разі кисень, необхідний для горіння газу, починає спалюватися набагато швидше. А свіже повітря не надходить. Таким чином, житло може дуже швидко наповнитись чадним газом, який є продуктом згоряння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися