У Києві перекрили вулицю Львівську: карта (Фото)

Комунальні служби столиці перекрили рух на вулиці Львівській у Святошинському районі через роботи з поточного ремонту дорожнього покриття. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що обмеження руху на вулиці Львівській буде діяти до 19:00 7 травня. Комунальні служби оновлюватимуть дорожнє покриття. Роботи планують провести на ділянці дороги між вулицями Івана Крамського і Анатолія Петрицького.

Нагадаємо, що у Києві до 31 травня частково обмежили рух на проспекті Степана Бандери. Комунальники проводитимуть капітальний ремонт дорожнього покриття. Проїзд транспорту організували по двох смугах у кожному напрямку.

До 31 травня в столиці на Індустріальному шляхопроводі також обмежили рух транспорту через капітальний ремонт дороги. До 30 червня частково обмежили рух транспорту і на Кільцевій дорозі Києва.

Також у Києві планують проводити капітальний ремонт дорожнього покриття на Хрещатику. Міська влада може почати роботи у вересні 2021 року або ж у 2022 році через брак бюджетних коштів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Мінфіні назвали дату початку будівництва нової лінії швидкісного трамвая до Палацу спорту.

Читайте також, кому в Києві відключать газ до 12 травня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися