У Києві знову обмалювали пам'ятник Пушкіну (ФОТО)

Київські активісти закликали Кабінет міністрів України ухвалити рішення

У Києві патріотична спільнота знову обмалювала пам’ятник Пушкіну, щоб нагадати, що цей символ "руського світу" ще не  демонтований. На фото видно два свіжих надписи на пам’ятнику: "Декомунізацію не спинити" та "Випалюйте все російське, інакше воно випалить нас". 

Про це повідомив столичний активіст Артем Поздняков та додав фото.

Коли вже нарешті Кабмін видасть розпорядження про виведення його з реєстру? Навіть Мінкульт вже більше місяця як звернувся до них щодо цього питання. Рішення Київради про демонтаж давно вже є. Треба лише один папірець від Кабміну, - написав активіст. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що нещодавно у Києві на пам’ятник Пушкіну на знак протесту щодо затягування з демонтажем повісили демаскувальну сітку. Київські активісти закликали Кабінет міністрів України ухвалити рішення, яке дозволить демонтувати пам’ятники Пушкіну, Щорсу та іншим російським діячам.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

26 жовтня 2023, 18:45

Ну что тут сказать? Больная голова ногам (в данном случае - рукам) покоя не дает. Если патриотизм так и прет изо всех отверстий - идите на фронт, это сейчас гораздо нужнее стране. А воевать с памятниками, которые не могут ответить - это удел трусов и подлецов.

юз

26 жовтня 2023, 15:07

почему больные на голову националисты диктуют свое ущербное понимание правильно-не правильно нормальным людям? Где санитары?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися