У Києві змінюється маршрут тролейбусів

Рух громадського транспорту буде організовано за інакшою схемою

У Києві 28-30 жовтня внесуть зміни в маршрути тролейбусів №№ 22-К, 27, 30 і закриють рух тролейбусів № 42-Д. Це пов’язано з реконструкцією транспортної розв’язки на перетині вулиць Олександра Довженка та Дегтярівської.

Про це повідомляє КП "Киїпастранс".

Тож рух громадського транспорту буде організовано:

- тролейбусних маршрутів №№ 22-К, 27 – відповідно від вул. Кадетський Гай та залізничної станції "Київ-Волинський" до Індустріального шляхопроводу. Для зручності пасажирів маршрутам присвоєно №№ 22-А, 27-К;

- тролейбусний маршрут № 30 – від вул. Милославської до вул. Кадетський Гай, через вул. Дорогожицьку, вул. Юрія Іллєнка, вул. Січових Стрільців, вул. В’ячеслава Чорновола, просп. Повітрофлотський. Для зручності пасажирів маршруту присвоєно № 30-Д.

З метою забезпечення перевезення пасажирів, які традиційно користуються тролейбусами №№ 27 та 42-Д, будуть запущені тимчасові автобусні маршрути:

- № 27-ТР – "Станція метро "Почайна" – залізнична станція "Київ-Волинський";

- № 42-ТР – "Станція метро "Либідська" – вул. Ольжича".

Маршрути заїздів і виїздів тролейбусів ТРЕД № 2 буде змінено. Можливе коригування перших відправлень на окремих маршрутах.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в українській столиці кардинально змінили проїзд у київському метрополітені – йдеться про отримання всіх 60 вагонів, які передала Варшава.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися