На Київщині поруч із Гостомельським аеропортом висадили декілька тисяч дерев (ФОТО)

На Київщині висаджено 4,500 саджанців дерев

На Київщині висаджено 4,500 саджанців дерев. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу, передають "Коментарі".

Стало відомо, що Державна екологічна інспекція Столичного округу приєдналася до відновлення лісів на Київщині.

На цьому тижні ініціатива "Let’s do it Green Ukraine" спільно з фахівцями ДП "Клавдієвська ЛНДС" висадили 4,000 саджанців дерев (дубів і сосен) поруч із Гостомельським аеропортом.

Ліси ДП "Клавдієвська ЛНДС" були окуповані з перших днів повномасштабної війни, і зараз більшість лісів, які належать підприємству, є небезпечними для відвідування та недослідженими. Тому відвідування цих лісів суворо заборонено.

"Відновлюючи ліси, ми дбаємо про майбутнє довкілля України! Майже кожен саджанець – це майбутнє дерево, яке стане частиною зелених легенів нашої держави!" - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що висадка дерев проводилася на безпечних територіях, які перед цим були ретельно обстежені та підготовлені для цього.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині триває комісійна перевірка об'єктів відбудови. В Ірпені перевірили хід реконструкції дитячого садка та трьох багатоповерхових будинків. Розповідаємо, які порушення виявили інспектори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ольга

30 жовтня 2023, 15:39

Мабуть, не саджанців, а сіянців

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися