Легендарну Руслану Писанку перепоховали: названо місце

Ведучої Руслани Писанки не стало 19 липня 2022 року

Легендарну телеведучу та акторку Руслану Писанку перепоховали у Києві. До цього прах знаменитості та її матері зберігався у крипті Спасо-Преображенського собору. Невдовзі Руслану поховали на одному з цвинтарів Києва, де вже поховані її брат та батько.

Про це повідомив друг Руслани Писанки, телеведучий Єгор Гордєєв.

За день до повідомлення, від якого на мить паралізує, – телефонував чоловік Русі Ігор Ісаков. Спокійний і полегшений. Руся тепер вдома. Разом з батьком, мамою, братом і родичами. Ми перепоховали Русю. Вона у крипті, як на сцені. Час зійти і спокійно піти далі, - повідомив Гордєєв. 

Зазначимо, з початком війни Руслана Писанка вирушила до Німеччини для лікування травмованої під час вистави ноги. Однак у лікарні їй стало відомо про іншу хворобу - рак, який швидко розвивався. Телеведуча покинула цей світ 19 липня 2022 року. Їй було лише 56 років. Чоловік акторки Ігор Ісаков привіз прах своєї дружини назад в Україну. Прощання відбулося 21 серпня минулого року в Спасо-Преображенському соборі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в українській столиці відбудеться церемонія прощання з відомим коміком Сергієм Сивохо, який пішов із життя 17 жовтня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на сторінці телешоу "Ліга сміху" в соціальних мережах.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися