У Києві пройде прощання із Сергієм Сивохо: названо час та місце

В українській столиці відбудеться церемонія прощання з відомим коміком Сергієм Сивохою

В українській столиці відбудеться церемонія прощання з відомим коміком Сергієм Сивохо, який пішов із життя 17 жовтня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на сторінці телешоу "Ліга сміху" в соціальних мережах.

Повідомляється, що прощання з ним відбудеться у Києві у МЦКМ "Жовтневий палац" 3 листопада. Церемонія розпочнеться об 11 годині. Сивохо було 54 роки, він помер у Німеччині, де проходив лікування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Комітет всесвітньої спадщини Організації Об'єднаних Націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) додав об'єкти "Софійський собор" та пов'язані з ним монастирські споруди та Києво-Печерську лавру до списку Всесвітньої спадщини під загрозою знищення .

Таке рішення в ЮНЕСКО ухвалили через загрозу знищення Софійського собору та Києво-Печерської лаври, які створюють постійні повітряні атаки російських окупантів на українську столицю.

Нагадаємо, у Києві дозволили забудовникам знести чотири історичні будівлі. Рішення віддати під забудову кілька об'єктів, один із яких знаходиться у буферній зоні Софії Київської, було ухвалено на засіданні Постійної комісії Київської міської ради з питань архітектури, містопланування та земельних відносин. Подробиці - за посиланням .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Я

30 жовтня 2023, 11:34

Сепара закопати на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися