У зруйнованому дитсадку під час авіатрощі гелікоптера у Броварах тривають роботи (ФОТО)

Що відбувається на цьому об’єкті зараз

На місці зруйнованого дитсадка під час авіатрощі гелікоптера у Броварах тривають роботи. Про це розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, сьогодні разом з головою Київської обласної військової адміністрації Русланом Кравченком побували на одному з найважливіших об’єктів реконструкції у Броварах. Мова йде про дитячий садочок "Джерельце".

"На будівельному майданчику повним ходом йдуть роботи з часткового демонтажу зруйнованого під час авіатрощі гелікоптера приміщення. Мали нагоду поспілкуватися з підрядниками, представниками колективу, батьками", — заявив Сапожко.

Мер Броварів зазначив, що як запевняють будівельники, наразі немає передумов для значного порушення затверджених графіків робіт. За планом, садочок розпочне повноцінну роботу 1 листопада 2024 року.

Нагадаємо, під час авіакатастрофи в Броварах 18 січня загинули:

        міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський;

        перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін;

        державний секретар МВС Юрій Лубкович;

        заступник керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк;

        начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України підполковник поліції Михайло Павлушко;

        провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький;

        командир повітряного судна - інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Олександр Василенко;

        пілот авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Костянтин Коваленко;

     бортовий механік авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах прапорщик служби цивільного захисту Іван Касьянов.

В ДСНС заявляли, що внаслідок авіаційної катастрофи в Броварах загинули 16 людей, з них троє дітей. Ще тридцять людей отримали травми, з них 12 дітей. Згодом з’явилась інформація, що дані про авіакатастрофу у Броварах знову скорегували. За даними рятувальників, загинули 14 людей, дев’ять із них були на борту гелікоптера. Травми дістали 25 людей, зокрема 11 дітей. Одна дитина загинула. 

Дивіться також відео про подробиці авіакатастрофи в Броварах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися