У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву для споживачів

Що треба знати киянам

У Києві тимчасово не приймаються показання лічильників тепла. Таку заяву зробили в комунальному підприємстві "Київтеплоенерго", передають "Коментарі".

За даними комунальників, такі обмеження триватимуть з 1 по 5 листопада. Це пов’язано з тим, що у "Київтеплоенерго" проводять обробку даних та нарахування платні за спожиті послуги.

Передати актуальні дані можна протягом усього місяця, починаючи з 6 числа. Для цього можна обрати будь-який зручний дистанційний сервіс:

·       сайт комунального концерну "Центр комунального сервісу" (ЦКС) або сайт "Київтеплоенерго";

·       телефон 0-800-404-407 та 044-247-40-40 (у будні з 09:00 до 18:00);

·       мобільний додаток "Комуналка" (завантажити можна у App store чи Google Play.

Якщо показання не вдалося передати вчасно, їх можна скоригувати. Це можна зробити у месенджері ЦКС або на сайті ЦКС за посиланням. Після внесення актуальних даних коригування нарахувань здійсниться автоматично.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві впроваджують систему автоматичного регулювання подачі опалення. Тепер подача тепла збільшуватиметься чи зменшуватиметься залежно від температури на вулиці. Нова система регулювання реагуватиме на погоду і відповідно автоматично зменшуватиме або збільшуватиме подачу тепла не тільки в центральній опалювальній системі, а й індивідуально в будинках. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як у приміщеннях столичних ТЕЦ провели обшуки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися