У Києві можна буде відвідати шість безоплатних екскурсій

Екскурсії триватимуть до 5 листопада

Київський центр розвитку туризму підготував шість безоплатних екскурсій для киян та гостей столиці. Проходять прогулянки вулицями Києва з четверга по неділю.

Про це повідомляє КМДА. 

Екскурсія "Прогулянка Старим Києвом" ознайомить із будівництвом Володимирського собору, історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо. Відбудеться вона 2 листопада, четвер, 15:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/esbfynt5FUxfZRQ7A.

Екскурсія "Прогулянка театральним Києвом" розкаже про виникнення театральних звичаїв у Києві, їхній спадок, а також про сучасних майстрів сцени. Дата та час: 3 листопада, п’ятниця, 15:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/J1gwQsbV3BGQ7JgWA.

Екскурсія "Київ хрещатий", під час якої можна довідатись про старовинне місто, його історію та людей, які формували, створювали і будували Київ. Дата та час: 4 листопада, субота, 11:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/NWJUUNVEuCjPTQsJ7.

Екскурсія "Київ: стежиною воєнної історії", під час якого ви маєте можливість оглянути об’єкти, пов’язані з військовою історією Києва, та послухати про події минулої боротьби за незалежність України, що і донині продовжуються. Дата та час: 4 листопада, субота, 12:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/uiKiz6AZJ8zivdbD6.

Екскурсія "Київ історичний" знайомить з історією стародавнього Києва, його пам’ятками, архітектурою, Майданом Незалежності та Подолом. Дата та час: 5 листопада, неділя, 11:00. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/vsXia8nWxMMC4HDv5.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві випустили спеціальний поштовий блок, який був випущений Укрпоштою до Дня залізничника України.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися