Найбільш енергодифіцитні райони Київщини модернізували: про які йде мова

Ця ініціатива сприятиме підвищенню надійності електропостачання

Перед настанням опалювального сезону енергетики завершили модернізацію п'яти об'єктів в найбільших енергодефіцитних районах Київської області. Зокрема роботи провели в Обухівському, Бучанському та Броварському районах.

Про це повідомляє ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Ця ініціатива сприятиме підвищенню надійності електропостачання мешканців цих районів і забезпечить надійність життєво важливих соціальних об’єктів у Київській області.

В Обухівському енерговузлі побудовано та реконструйовано чотири лінії середньої та високої напруги. У районах Бучанського та Броварського завершили реконструкцію двох високовольтних підстанцій. Ця модернізація стала необхідною через збільшений попит на нові електричні потужності. У реконструкції виконані такі роботи, як оновлення силових трансформаторів, заміна старих масляних вимикачів на більш екологічно чисті вакуумні вимикачі, встановлення обмежувачів перенапруги та реконструкція систем релейного захисту. Ці об'єкти пошкоджені були під час бойових дій на території Київської області і вимагали відновлення.

Модернізацію енергооб’єктів виконали на кошти інвестиційної програми. Загальний обсяг інвестицій в оновлення склав майже 295 мільйонів гривень.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у соціальних мережах була розповсюджена інформація, яка посилається на заяву одного з українських народних депутатів, що вказує на графік введення обмеження споживання електроенергії в листопаді.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися