У Києві маленький хлопчик піднявся на Батьківщину-матір, щоб відправити листа загиблому татові

Військовослужбовець загинув від удару російською ракетою

У Києві 10-річний син українського військового, який віддав своє життя на захист Батьківщини, піднявся на монумент Батьківщини-Матері, щоб надіслати лист своєму батькові. 10-річний Іван та 6-річна Софія втратили тата.

Про це повідомляє Національний музей історії України у Другій світовій війні.

Олександр Ярмоленко, який служив у Збройних Силах, загинув 7 травня 2022 року в результаті атаки ракетами, які вчинили російські силовики, направивши її на навчальний центр "Десна".

Діти вірять, що тато – на небі, й щоб доставити до нього листа, треба відправити його із якомога вищої точки – монументу "Батьківщина-мати", про яку татко колись розповідав маленькому Іванові, - йдеться в повідомленні.

До Музею з проханням про допомогу звернулися організація вдів. Генеральний директор Музею Юрій Савчук почув про мрію Івана піднятися на оглядовий майданчик на щиті та віддати вітру повідомлення для тата, та вирішив організувати підйом для хлопчика.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві на щиті "Батьківщина-мати" українець зробив своїй коханій пропозицію руки і серця.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


александр

1 листопада 2023, 17:11

Вы бы придурки его в космос запустили! Уже твари не знают на чем пиарится! Вот этот козел что руками машет,разве у него не призывной возраст?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися