У Києві перекрили Михайлівську площу: подробиці

У Києві на Михайлівській площі сьогодні частково обмежили рух транспорту через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Комунальники повідомили про те, що на Михайлівській площі тривають ремонтні роботи. Дорожники будуть виконувати поточний ремонт покриття. Буде оновлено покриття автопроїзду між вулицями Велика Житомирська та Михайлівська.

Часткове обмеження руху діятиме до 17:00 12 травня. Комунальники вибачились за можливі незручності. Враховуйте цей факт при плануванні маршруту.

Нагадаємо, що в Києві також триває масштабний ремонт дорожнього покриття на проспекті Степана Бандери, де обмежили рух транспорту до 31 травня. Там йдуть роботи з капітального ремонту магістралі.

Також  влада столиці планує вдосконалити правила організації дорожнього руху для оперативного пересування карет швидкої допомоги. Йдеться про київські лікарні з найбільш проблемними під'їздами для медичного спеціального транспорту. Про це повідомили в прес-службі Київської міської ради.

Комплексна програма з удосконалення дорожнього руху передбачає забезпечення вільного під'їзду швидких до територій лікарень, упорядкування паркувальних майданчиків на територіях медичних установ і при потребі - встановлення обмежувальних знаків.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві подорожчав проїзд в маршрутках до 10 гривень.

Читайте також про смертельне ДТП на трасі Київ-Чоп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися