На трасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП: загинула сім'я з немовлям (Фото)

На трасі Київ-Чоп у Рівненській області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя сім'ї з немовлям. Воно відбулося в результаті зіткнення легкової машини з мікроавтобусом. Про це повідомляє видання "ТСН".

Повідомляється, що аварія сталася 9 травня. Згідно з попередньою інформацією, легкова машина з родиною виїхала на зустрічну смугу, де рухався мікроавтобус Mercedes Sprinter, після чого сталося лобове зіткнення, яке забрало життя двох дорослих пасажирів легковика і дитини.

Відзначається, що в легковій машині, де була загибла сім'я, ніхто не був пристебнутий ременем безпеки, а дитина не перебувала в спеціальному кріслі. Постраждалого водія автобуса госпіталізували з травмами. Обставини і причини аварії з'ясовуються.

Нагадаємо, що раніше в Києві на 7 років позбавлення волі засудили чоловіка, який нападав на жінок, бив і грабував їх. Жертвами зловмисника стали дві мешканки столиці.

Він нападав на них, користувався безпорадним станом жертв і грабував їх. Суд Голосіївського району Києва виніс рішення у справі про напади, обвинуваченого визнали винним і засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві бездомна померла у відділенні поліції.

Читайте також, коли почнуть будувати лінію трамвая до Палацу спорту в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися