У Києві побудують новий парк на Дніпровській набережній (Фото)

У Дарницькому районі столиці в районі затоки Берковщина на Дніпровській набережній планують створити парк для активного сімейного відпочинку жителів столиці. Про це стало відомо з відповідного проекту розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що згідно з проектом, передбачено проведення відповідного конкурсу для залучення інвестора до створення паркової зони на Дніпровській набережній. На вказаній ділянці, орієнтовною площею 7,55 га, планують облаштувати об'єкти рекреаційного призначення без капітального будівництва.

Йдеться про створення дитячої зони, зони активних розваг, альтанок та інших збірно-розбірних конструкцій. Крім цього, коштом інвестора планується виконати окремі роботи з благоустрою пляжу.

Київське інвестиційне агентство розробить і погодить в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники і можливі передпроектні пропозиції.

Важливими умовами запланованого конкурсу будуть недопущення пошкодження існуючих об'єктів благоустрою і заборона на знесення зелених насаджень.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві змінять рух транспорту заради швидкої допомоги.

Читайте також про запуск мобільного інтернету на всіх станціях метро в Києві.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша Суралмаша.

12 травня 2021, 11:41

Ага, а будуватимуть так само я (М)Лісова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися