У Бучі на Київщині запустили нову котельню: скільки будинків вона може обігріти

Це не останнє будівництво обладнання

На Київщині у Бучі на вулиці Тарасівській запустили нову котельню. Під час окупації старе обладнання зазнало пошкодження, і через це воно не могло функціонувати на повну потужність, адже втрачало тепло дорогою до споживачів.

Про це повідомила пресслужба Бучанської міської ради.

Будувати нову котельню почали ще у травні цього року. Спеціалісти провели будівельні роботи для створення фундаменту, встановили димові труби, поставили на площу три збірні модулі, в яких уже встановлено сучасне обладнання, і проклали 500 метрів газових мереж.

Тож від 2 листопада дев’ять багатоповерхівок мікрорайону вже отримали тепло. Газове опалення поставлятиметься і під час блекаутів – котельня забезпечена генераторами.

Однак це не останнє будівництво обладнання. Незабаром з‘являться дві нові котельні у Здвижівці – їх планують побудувати до весни 2024 року. Одна обігріватиме школу, будинок культури та ЦНАП, а інша – дитячий садок, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Печерському районі Києва локалізували пошкодження тепломережі, однак перекрили дорогу через ремонтні роботи.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися