У центрі Києва через аварію на тепломережі перекрили дорогу

Що треба знати водіям та коли знімуть обмеження

У Печерському районі Києва локалізували пошкодження тепломережі, однак перекрили дорогу через ремонтні роботи. Про це попередили у Київській міській державній адміністрації та у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, пошкодження трубопроводу з витоком назовні сталося на вулиці Діловій сьогодні, 2 листопада, вранці. Аварійна бригада КП "Київтеплоенерго" оперативно перекрила подачу теплоносія та локалізувала пошкодження.

"Розпочато підготовку до ремонтних робіт, які планується завершити упродовж доби. Відновлення гарячого водопостачання та опалення відбудеться одразу після завершення ремонтних робіт", — заявили у КМДА.

Водіїв у Патрульній поліції Києва попередили про перекриття аварійної ділянки:

"До уваги учасників дорожнього руху. Рух на вулиці Діловій тимчасово обмежений у зв'язку з аварією тепломережі. Наразі проводяться роботи по ліквідації наслідків аварії. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки!"

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" відзвітували, що магістральний трубопровід діаметром 450 мм експлуатується близько 55 років.

"Цим трубопроводом постачається тепло та гаряча вода до 140 будівель Печерського району. Відновлення гарячого водопостачання та опалення відбудеться одразу після завершення ремонтних робіт", — йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин організував крадіжку обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Четверо фігурантів кримінальної справи вночі винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 мільйонів гривень. Учасники оборудки ретельно готувалися до цього. Вони відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта та вивчили розташування камер нагляду.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися