Масштабну аварію на тепломережі біля метро ліквідували у Києві (ФОТО)

Комунальникам довелося міняти велику трубу

У Печерському районі Києва завершили ремонтні роботи тепломережі на вулиці Діловій. Про це відзвітували у комунальному підприємстві "Київтеплоенерго", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, аварійні бригади усунули пошкодження магістрального трубопроводу на вулиці Діловій поблизу станції метро "Олімпійська". У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зазначили, що ця тепломережа експлуатується вже понад пів сотні років. Після локалізації пошкодження аварійники працювали в цілодобовому режимі.

"Після розриття місця пориву ремонтники демонтували пошкоджену ділянку тепломережі. Замість неї змонтували нову сталеву трубу, виконали її гідроізоляцію та утеплення", — йдеться в повідомленні КП "Київтеплоенерго".

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" додали, що після завершення ремонтних робіт опалення та гаряче водопостачання відновили для 94 житлових будинків, двох лікарень, семи навчальних закладів та 37 відомств.

Нагадаємо, напередодні у Печерському районі Києва локалізували пошкодження тепломережі, однак перекрили дорогу через ремонтні роботи. Аварійна бригада КП "Київтеплоенерго" оперативно перекрила подачу теплоносія. Поки що невідомо, коли на цій ділянці відновлять рух автомобільного транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин організував крадіжку обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Четверо фігурантів кримінальної справи вночі винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 мільйонів гривень. Учасники оборудки ретельно готувалися до цього. Вони відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта та вивчили розташування камер нагляду.

Читайте також, що у Києві легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися