Транспорт у Києві змінить маршрути: подробиці

Що треба знати пасажирам

У Києві тимчасово змінили маршрути громадського транспорту через проведення ярмарків продуктів. Про це пасажирів поінформували в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, у суботу, 4 листопада, змінять маршрути автобуси №6, №44, №61 і тролейбуси №34, №37-А, а у неділю, 5 листопада, автобус № 31. Такі зміни внесли через проведення продовольчих ярмарків на вулицях Йорданській, Лісківській, Олександри Екстер і Татарській.

Зранку і до закінчення ярмарків рух маршрутів автобусів буде організовано так:

·       № 6 – від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

·   № 44 – від залізничної платформи "Лівий Берег" до вул. Лісківської за власним маршрутом, далі вул. Радунська до вул. Милославської;

·       № 61 – від залізничної платформи "Троєщина" до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську);

·       № 31 – станція метро "Політехнічний інститут" – Берестейський проспект – вул. Богдана Гаврилишина – вул. Довнар-Запольського – вул. Дегтярівська – вул. Білоруська – вул. Деревлянська – вул. Юрія Іллєнка – вул. Академіка Ромоданова – вул. Загорівська – вул. Отто Шмідта – вул. Татарська.

Тролейбуси курсуватимуть за такими маршрутами:

·       №34 – від вул. Північної до проспекту Степана Бандери;

·       №37-А – від станції метро "Лісова" до вул. Лісківської за власним маршрутом, далі за маршрутом № 37.

У комунальному підприємстві "Київпастранс" перепросили за тимчасові незручності.

Нагадаємо, кияни вимагають від столичної влади облаштувати паркінги біля кінцевих станцій метро. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж. Старий міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навесні 2022 року. Протяжність нової споруди становить 27 метрів. Як виглядає оновлена споруда — можна подивитись на відео.

Читайте також, де ярмарки продуктів відбудуться у Києві цими вихідними.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися