У Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими (ВІДЕО)

Як виглядають питомці Київзоо восени

У Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри. Про це повідомляють "Коментарі" посиланням на інформацію столичного закладу.

"Осінній зоопарк – це чарівний коктейль барвистого парку та наших прекрасних тварин. Природа готується до зими, тож і мешканці Київзоо для комфортної зимівлі набрали 5-10% додаткових кілограмчиків та замріяно позують серед яскравих пейзажів. Приходьте помилуватись!" — запросили у Київському зоопарку.

У закладі оприлюднили відео, як восени виглядають тварини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві наступного тижня, 11-12 листопада, відбудеться перший всеукраїнський фестиваль, присвячений Дню винороба України. З нагоди щорічного святкування Дня винороба України та з метою підтримки та популяризації вітчизняних виробників вина в столиці пройде перший фестиваль “День винороба”, на якому буде представлена продукція з усіх куточків України. В рамках цієї події гостям буде продемонстровано як старовинні традиції, так і сучасний підхід українського виноробства. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним поїздом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися