Опалювальний сезон у Київській області: чи усюди дали тепло

Щоб пройти без проблем новий опалювальний сезон, підготовку до нього розпочали наприкінці травня

У Київській області розпочався опалювальний сезон і охопив усі населені пункти. На даний момент цього процесу підключення до системи опалення соціальних об'єктів та житлових будинків.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Наразі підключили: 

- 574 дошкільні заклади

- 595 закладів освіти,

- 495 лікувальних закладів 

- 2543 житлові будинки.

Наразі на Київщині працюють 1314 котелень. 

Минулої осені та зими  регіон став жертвою постійних ракетних атак, які призвели до серйозних проблем з енергетичною інфраструктурою. З наказом гарантувати безперебійне опалення в новому опалювальному сезоні, підготовчі роботи почалися в кінці травня і були завершені до початку жовтня. 

Там, де була потреба, відремонтували водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, очисні споруди, артсвердловини тощо. Підготували спеціалізовану прибиральну техніку, заготовили посипковий матеріал та реагенти. Підготували до роботи котельні та теплові мережі. На обласному та місцевому рівнях працювали територіальні штаби, - йдеться в повідомленні. 

Окрім цього, теплопостачальні підприємства області створили резерви газових і твердопаливних котлів, насосів і насосних станцій, теплогенераторів та інше обладнання, необхідне для забезпечення опалення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про свідчення лічильників для мешканців української столиці – людей закликають передати дані до закінчення місяця.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися