На Київщині зробили важливу заяву про опалення: подробиці

У Київській обласній військовій адміністрації розповіли про запуск опалювального сезону на території регіону

У Київській обласній військовій адміністрації розповіли про запуск опалювального сезону на території регіону. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської ОВА на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, у всіх територіальних громадах Київської області розпочався опалювальний сезон. До теплопостачання також підключають соціальні об'єкти та житлові будинки.

Вже підключили: 574 дошкільні заклади, 595 навчальних закладів, 495 лікувальних закладів, 2543 житлові будинки. Працюють 1314 котелень.

В області відремонтували водопровідні та каналізаційні мережі, насосні станції, очисні споруди. Підготували спецтехніку, посипальний матеріал. Підготували до роботи котельні та теплові мережі. Також створено необхідний запас котлів, насосів та насосних станцій, теплогенераторів.

Нагадаємо, що на території Київської області під час масштабних відключень світла взимку близько 10,5% споживачів не потраплять під обмеження, оскільки їхні будинки підключені до критичної інфраструктури. Про це повідомили в енергетичній компанії ДТЕК у коментарі журналістам видання Forbes.

За словами енергетиків, восени 2022 року через масований обстріл енергоінфраструктури споживачам вимикали світло за графіками. Окремих клієнтів не вимикали, вони підключені до критичної інфраструктури.

Наразі працівники ДТЕК Київські регіональні електромережі вдвічі зменшили кількість споживачів, приєднаних до енергомереж критичної інфраструктури та яких не вимикали від енергопостачання минулого року. Цієї зими їх буде 10,5% усіх споживачів регіону.

Джерело: https://t.me/kyivoda/12416


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися